Brugse techniektrainer pakt uit met trap waar zelfs Messi jaloers op is

Brugse techniektrainer pakt uit met trap waar Messi jaloers op is

21 februari 2016 04:00 - Onlangs schoot Lionel Messi vanuit een onmogelijke hoek de bal in doel. Op een trainingssessie van Barcelona gaf de spits van ver achter de doellijn het leer een onwaarschijnlijke curve mee. Maar bij blauw-zwart loopt er eentje rond die zowaar nog straffer doet! 

Techniektrainer Thomas Vlaminck komt namelijk de kleedkamer niet eens uit om de bal alsnog tussen de palen te mikken. Héérlijk gedaan! Onderstaand zowel de beelden van Messi als van onze blauw-zwarte techniekcoach.

Niet echt de leukste weersomstandigheden vandaag op de Academy. Er is zelfs iemand die de kleedkamer liever niet uit komt.

Posted by Club Brugge Academy on Thursday, February 18, 2016

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.