Castillo blijft maar scoren bij Universidad Católica

Castillo blijft maar scoren bij Universidad Católica

07 februari 2016 01:56 - Nicolas Castillo nam het zaterdagnacht met Universidad Católica op tegen Universidad de Concepción. De huurling van Club Brugge nam twee doelpunten voor zijn rekening en was zo bepalend in de 2-4 zege van zijn ploeg.

Castillo vond tijdens zijn uitleenbeurten aan Mainz 05 en Frosinone Calcio geen enkele keer de weg naar doel, maar bij zijn Chileense ex-ploeg scoort hij aan de lopende band. De Brugse huurling heeft intussen 6 doelpunten achter zijn naam staan in 4 wedstrijden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.