Castillo schiet Universidad Católica naar eerste plaats met knappe hattrick

Castillo schiet Universidad Católica naar eerste plaats met knappe hattrick

01 februari 2016 04:56 - Nicolas Castillo is er zondagavond in geslaagd om een hattrick te scoren. De Chileen was bijgevolg erg belangrijk in de 4-2-zege van Universidad Católica tegen Santiago Wanderers.

Castillo vond tijdens zijn uitleenbeurten aan Mainz 05 en Frosinone Calcio geen enkele keer de weg naar doel, maar bij zijn Chileense ex-ploeg lijkt hij weer helemaal gelanceerd. Dankzij de drie doelpunten van de blauw-zwarte huurling prijkt Universidad Católica – zij het na drie wedstrijden – nu helemaal bovenaan in de stand.

Bekijk de hattrick van Castillo

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.