Castillo weet van geen ophouden en blijft maar scoren

Castillo weet van geen ophouden en blijft maar scoren

21 februari 2016 03:30 - Nicolas Castillo is helemaal herboren bij Universidad Católica. De huurling van Club Brugge vond zaterdagavond opnieuw twee keer de weg naar doel. 

Meteen goed voor de tiende treffer van de 23-jarige spits. En dat in slechts zes wedstrijden! Castillo scoort op dit moment gemiddeld één keer om de 52 minuten (zes basisplaatsen waarvan één keer gewisseld na 70 minuten). Duizelingwekkende cijfers!

Castillo & co keken tegen O’Higgins lang tegen een 4-0-achterstand aan, maar scoorden in de laatste tien minuten nog drie keer tegen. De Brugse huurling nam zowel een veld- als penaltygoal voor zijn rekening. Door de 4-3-nederlaag moet Universidad Católica zijn leiderspositie wel afstaan aan Palestino.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.