“Club Brugge heeft Wolfsburg getoond hoe het moet”

"Club Brugge heeft Wolfsburg getoond hoe het moet"

18 februari 2016 03:00 - Woensdagavond was de Ghelamco Arena het decor voor de Champions League-wedstrijd tussen AA Gent en Wolfsburg. Daarbij viel er met Benito Raman een opvallende analist te noteren bij Proximus TV. Hij had het onder meer over Club Brugge.

“We hebben het niet gemakkelijk… Ik bedoel ze. Ze hebben het niet gemakelijk”, aldus de aanvaller van Sint-Truiden. “Ik zit hier toch nog altijd een beetje als supporter”, verklaarde Raman zijn verspreking. “Ik zit nog in de WhatsApp-groep van de spelers en zo zie ik af en toe nog eens iets passeren.”

“Ik heb het lastig om te zien hoe moeilijk het is vanavond”, ging hij verder. “Club Brugge heeft Wolfsburg getoond hoe je het AA Gent moeilijk kan maken. Gelukkig zijn ze blijven vechten tot het einde: 2-3 is toch anders dan 0-3.” Wolfsburg-coach Dieter Hecking had inderdaad zijn saus gehaald bij de succesvolle tactiek van Michel Preud’homme: hoge pressing op de defensie en flankspelers die veel meters maken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.