Club Brugge nu al zeker van Play-Off 1

Club Brugge nu al zeker van Play-Off 1

08 februari 2016 16:55 - Nog vijf wedstrijden in de reguliere competitie en dan weten we welke ploegen een plekje bij de beste zes van het land mogen opeisen. Voor plaatsen 5 en 6 is nog alles mogelijk, maar Club Brugge is nu al zeker van zijn deelname aan Play-Off I.

Dankzij de overwinning tegen Gent telt Club vijftien punten voorsprong op Charleroi, dat momenteel zevende staat. Omdat blauw-zwart zeven keer meer won dan de Carolo’s, is het onmogelijk dat ze nog bijgehaald worden. Dat weet Het Nieuwsblad.

De Buffalo’s hebben evenveel punten als Club, maar zij tellen twee winstmatchen minder dan blauw-zwart. Daardoor moeten Hein Vanhaezebrouck en de zijnen nog één punt pakken om mathematisch zeker te zijn van Play-Off I. In theorie zou Charleroi Gent nog kunnen inhalen, maar dat scenario is vanzelfsprekend hoogst onwaarschijnlijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.