“Club Brugge voetbalde in de speeltuin”

Club Brugge voetbalde in de speeltuin

20 februari 2016 15:00 - Club Brugge verpletterde vrijdagavond Westerlo en pakt zo 21 op 21 in de competitie. Het was een collectief sterke prestatie, maar vooral Hans Vanaken en Claudemir sprongen eruit. Wim De Coninck analyseert.

“Club overdonderde Westerlo echt”, opent de analist in Stadion. “Club speelde met veel druk, veel zelfvertrouwen en heel veel volk in de zestien. En als je dan goed beweegt en inspeelt, breek je de ban al snel. Al liet Westerlo zich wel erg makkelijk afslachten.”

“Met Claudemir en Izquierdo stond de 1-0 al na een kwartier op het bord en dan was het moeilijkste gebeurd. Daarna voetbalde Club in de speeltuin”, gaat hij verder. “Tegen Standard had Westerlo een over-mijn-lijk-mentaliteit, maar daar was in Jan Breydel niets van te zien.”

“Ik had het gevoel dat Westerlo het rustig aan wilde doen. Geen kaarten pakken, geen blessures… Tegen Moeskroen willen ze de klus klaren. Dat was duidelijk de opdracht en het gevoel van Bob Peeters & co. Al voor de match bleek dat”, besluit De Coninck.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.