Club-fan maakt hilarische versie van “Alle boeren zijn homo”-lied

Club-fan maakt hilarische versie van Alle boeren zijn homo-lied

18 februari 2016 03:30 - Benito Raman zette onlangs de voetbalwereld even op zijn kop met het alombekende “Alle boeren zijn homo”-lied. Dat zette een Club-fan aan om een eigenzinnige versie van de song te maken.

In de uitwedstrijd tegen Oostende toonde de blauw-zwarte aanhang zijn vindingrijkheid met “Alle boeren naar Brussel“, maar deze Club-fan kan er ook wat van. Hij lanceerde onderstaande versie van het lied, met bijhorende grappige beelden.

Woensdagavond, tijdens Gent – Wolfsburg, was Raman overigens te gast als analist bij Proximus TV. Daarbij vertelde de aanvaller van Sint-Truiden onder meer dat Club Brugge Wolfsburg toonde hoe je het Gent moeilijk kan maken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.