Club-fans dienen Filip Joos van antwoord

Club-fans dienen Filip Joos van antwoord

19 februari 2016 20:40 - Club Brugge lijkt op weg naar een gemakkelijke avond tegen Westerlo. Bij de rust staat het immers al 3-0 in het voordeel van blauw-zwart na doelpunten van Izquierdo, Vanaken en Diaby. Dolle pret dan ook op de tribunes in Jan Breydel.

Zo moest er nog een rekening vereffend worden met Filip Joos. De analist lachte maandag in Extra Time immers met Club Brugge. En dat terwijl zijn ploeg (AS Roma) voor het laatst kampioen werd in 2001.

“En Filip Joos is een janet”, weerklonk het bijgevolg in de wedstrijd tegen Westerlo. Ook Hein Vanhaezebrouck en de Buffalo’s werden op de korrel genomen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.