Club-fans hangen spandoek aan Ghelamco Arena

Club-fans hangen spandoek aan Ghelamco Arena

03 februari 2016 13:46 - Woensdagavond strijden Club Brugge en AA Gent om een plek in de finale van de Beker van België. Dat de wedstrijd heel erg leeft bij de blauw-zwarte aanhang, konden we vandaag zélfs op de openbare weg vaststellen.

“Anti Buffalooooo”, klonk het zondagavond na het laatste fluitsignaal in Jan Breydel. Na de 2-1-overwinning tegen Lokeren werd de toon meteen gezet voor de bekerconfrontatie met Vanhaezebrouck en de zijnen. Club moet straks dan ook een 2-1-achterstand uit de heenmatch ophalen.

In aanloop naar de wedstrijd werd er door Club-fans een spandoek opgehangen ter hoogte van de E17 in Gent, dichtbij de Ghelamco Arena. “Gent is blauw-zwart”, klinkt het. Naar verluidt het werk van supportersgroep North Fanatics.

Gent is blauw-zwart spandoek

Enkele kwekkers zouden intussen ook gearriveerd zijn in Brugge

Kwekkers in Brugge

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.