Club-fans lanceren alternatief voor “Alle boeren zijn homo’s”

Club-fans lanceren alternatief voor Alle boeren zijn homo's

15 februari 2016 03:51 - Benito Raman zette onlangs de Belgische voetbalwereld even op zijn kop met het intussen alombekende “Alle boeren zijn homo’s”-lied. De fans van Club beleven er al tijden plezier aan, aangezien niemand zich ooit aangesproken voelde.

Ook tegen Oostende weergalmde het lied geregeld van de tribunes. Maar intussen zijn de vindingrijke Club-supporters met een variant op de proppen gekomen.

“Alle boeren naar Brussel”, klonk het zondagnamiddag in het Albertparkstadion, verwijzend naar de bekerfinale van 20 maart tegen Standard. En Benito zelf? Die houdt zich tegenwoordig bezig met het missen van strafschoppen bij Sint-Truiden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.