“Club-fans sluiten een speler als Vanaken direct in de armen”

Club-fans sluiten een speler als Vanaken direct in de armen

23 februari 2016 06:00 - Club Brugge raast momenteel door de Jupiler Pro League. Na zeven opeenvolgende overwinningen in de reguliere competitie, wil blauw-zwart straks ook in de play-offs schitteren. Stijn Stijnen is van mening dat Hans Vanaken een groot aandeel heeft in de recente Brugse successen.

Voor Nieuwjaar liep het eerder stroef voor Vanaken, maar sinds het vertrek van Victor Vazquez bloeit de 23-jarige middenvelder helemaal open. Dat ziet ook ex-doelman Stijnen. “Hans profileert zich, scoort en krijgt vertrouwen. Hij is het prototype van een Club-speler. De supporters sluiten zo iemand direct in de armen.”

“Hij gaat een heel succesvolle carrière tegemoet bij Club Brugge”, verzekert Stijnen in TVL Sportcafé. “Hans gaat heel belangrijk zijn in de play-offs en in het behalen van de landstitel, wat toch al van 2005 geleden is.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.