Club-huurling schiet Beerschot-Wilrijk naar koppositie

Club-huurling schiet Beerschot-Wilrijk naar koppositie

29 februari 2016 02:00 - Beerschot-Wilrijk is ook dit jaar erg ambitieus. De club mikt op de titel in derde klasse B en ontsloeg vorige week zelfs trainer Urbain Spaenhoven na enkele mindere resultaten. Opvolger Dennis van Wijk debuteerde afgelopen zondag met een zege op het veld van Woluwe-Zaventem.

Beerschot ging op bezoek bij de rode lantaarn, maar beleefde allesbehalve een gemakkelijke namiddag. De thuisploeg hield de rangen goed gesloten en belette Beerschot zo het voetballen. Toch konden de bezoekers nog voor de pauze scoren.

Niemand minder dan Club-huurling Jimmy De Jonghe nam dat doelpunt voor zijn rekening. De 24-jarige linkspoot rondde een aanval van Bjorn Ruytinx en Kevin Geudens knap af. In de tweede helft nam Woluwe-Zaventem het commando over, maar de 0-1-score bleef overeind. Zo pakt Beerschot-Wilrijk de koppositie opnieuw over van Oosterwijk.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.