Club-huurling Seys verkozen tot man van de match

Club-huurling Seys verkozen tot man van de match

15 februari 2016 03:22 - Dylan Seys verliet tijdens de wintermercato Club Brugge voor Hapoel Akko. De Israëlische eersteklasser strijdt tegen de degradatie, maar zaterdagavond werd er – onder impuls van Seys – gewonnen.

Seys & co gingen afgelopen weekend op bezoek bij Maccabi Petah. Na een spannende wedstrijd werd er met 1-2 gewonnen door Hapoel Akko.

Seys maakte de 90 minuten vol en had onder meer door zijn assist een belangrijk aandeel in de zege van zijn huurclub. Hij werd zelfs verkozen tot man van de match! Hapoel Akko springt door deze driepunter naar een gedeelde elfde plaats.

De hoogtepunten van Seys

Great win yesterday, 1-2 against Maccabi Petach Tikva 󾭞 One big love for the support 󾬓#17

Posted by Seys Dylan on Sunday, February 14, 2016

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.