Club komt met officieel statement na mislopen subsidiegeld: “Toekomst ziet er goed uit”

Club komt met officieel statement na mislopen subsidiegeld Toekomst ziet er goed uit

02 februari 2016 14:59 - Vandaag raakte bekend dat Philippe Muyters, Vlaams minister van onder meer Innovatie en Sport, beslist heeft om de 2,5 miljoen euro die voorbestemd was voor het gezamenlijke Club Brugge – Cercle Brugge project te herverdelen naar vier andere Vlaamse clubs: Oostende, Lokeren, Antwerp en Lommel. Omdat onze groene buren in Jan Breydel willen blijven, bestempelt de Vlaamse overheid het Brugse stadiondossier immers als “fundamenteel gewijzigd”. 

Intussen heeft Club Brugge met een officieel statement gereageerd op de beslissing van minister Muyters. “Wij hebben altijd gezegd dat we ons stadion op eigen kracht zouden bouwen”, aldus voorzitter Bart Verhaeghe.

“De plannen voor ons eigen stadion worden alsmaar concreter en de toekomst ziet er goed uit. De locatie op de Blankenbergse Steenweg ligt vast, de ruimtelijke uitvoeringsplannen zijn in opmaak en we hebben een sterk dossier voor wat betreft de milieueffectenrapportage.”

“De gesprekken met de Stad Brugge lopen erg constructief, de neuzen staan in dezelfde richting en zo hopen we dat we aan de start van het seizoen 2019-2020 onze supporters van hun nieuwe voetbaltempel kunnen laten genieten met topvoetbal”, besluit Verhaeghe op de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.