Club legt ex-speler Standard vast

Club legt ex-speler Standard vast

23 februari 2016 02:00 - Michel Preud’homme beschikt momenteel over een ruime kern bij Club Brugge, maar vanzelfsprekend is er nog altijd ruimte voor jong talent. Zo heeft blauw-zwart de overgang van Reda Jaadi afgerond.

Jaadi was de afgelopen weken op proef bij Club Brugge en werd positief beoordeeld. De 21-jarige middenvelder speelde tot vorig seizoen nog voor Standard. Hij behoorde er tot de A-kern en mocht één keer invallen in de beker. In augustus werd zijn contract echter verbroken.

Het jeugdproduct van Standard mag nu dus bij Club aan de slag. Volgens Het Nieuwsblad gaat het om een overeenkomst van één jaar. Voor zijn Luikse periode speelde Jaadi nog voor Wezet en Dessel Sport. Reda Jaadi is de broer van Nabil Jaadi, die door Anderlecht in 2014 voor één miljoen euro aan Udinese verkocht werd.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.