Club maakt prijzen tickets bekerfinale bekend

Club maakt prijzen tickets bekerfinale bekend

11 februari 2016 15:00 - Zondag 20 maart om 16 uur is het opnieuw zover. Dan gaat bekerhouder Club Brugge op zoek naar zijn twaalfde beker in het bestaan van de club. Intussen is er ook meer informatie over de prijzen van de tickets bekend.

Voor abonnees start de ticketverkoop op dinsdag 16 februari. Niet-abonnees zullen geduld moeten hebben tot vrijdag 4 maart (en moeten hopen dat er nog voldoende tickets overblijven om een kaartje te bemachtigen).

De prijzen zijn als volgt: €25 voor tribune 4, €35 voor vakken M en N in tribune 3, €45 voor vak L in tribune 3 en €60 voor vakken K en J in tribune 3. Op onderstaande afbeelding kan je nagaan waar jij het liefst plaats zou nemen. Voor de bekerfinale is er géén jeugdtarief.

Bekerfinale tickets

Voor meer informatie kan je hier terecht. Standard maakte eerder al informatie over de prijzen van zijn tickets bekend. Bij de Rouches variëren de ticketprijzen van 35 tot 60 euro. Club houdt het dus iets goedkoper.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.