Club swingt voorbij Westerlo, maar ziet spits uitvallen

Club swingt voorbij Westerlo, maar ziet spits uitvallen

19 februari 2016 22:21 - Club Brugge kende geen moeite met Westerlo en won voor de zevende opeenvolgende keer in de Jupiler Pro League. Blauw-zwart pakt zo 21 op 21 en legt de druk bij AA Gent, dat zondag op bezoek gaat bij KV Oostende.

Club begon uitstekend aan zijn wedstrijd en versierde de ene na de andere kans. Na een kwartier was het al raak. Na een knappe een-twee tussen Claudemir en Izquierdo, schoot de Colombiaanse sneltrein het openingsdoelpunt tegen de touwen.

Even later bediende Meunier Vanaken. De Brugse middenvelder twijfelde niet en schoot het leer voorbij Van Langendonck. Ook Diaby kwam nog voor de rust op het scorebord.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Club haalde de voet aanvankelijk nog van het gaspedaal, maar duwde 20 minuten voor tijd nog even door. Dat resulteerde in een nieuwe resem Brugse goals. Vanaken, winteraanwinst Moraes en een owngoal van Schuermans zorgden voor de 6-0-eindstand.

Niets dan positief dus in deze wedstrijd. De Club-fans hadden zelfs de tijd om Filip Joos van antwoord te dienen. Het enige minpunt was het uitvallen van Diaby. De Franse Malinees heeft mogelijk een spierblessure opgelopen tijdens een sprint. Volgend weekend trekt Club naar de Cristal Arena.

Samenvatting Club Brugge – Westerlo (6-0)

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.