Club trekt op play-offstage: “Alleen maar voordelen”

Club trekt op play-offstage: "Alleen maar voordelen"

23 februari 2016 03:00 - De klassieke zomer- en winterstages zijn al langer bekend, maar tegenwoordig zijn er ook ploegen die op play-offstage gaan. AA Gent zorgde vorig seizoen voor de primeur, maar dit jaar volgen Club Brugge en KV Oostende hun voorbeeld.

Twee dagen na de bekerfinale tegen Standard, op dinsdag 22 maart, vertrekt Club Brugge op play-offstage. Tot zondag 27 maart zal de blauw-zwarte delegatie verblijven in het Spaanse Estepona. Club wilde vorig seizoen al zo’n stage organiseren. “Maar door ons drukke programma hebben we dat toen niet kunnen doen”, vertelt Michel Preud’homme in Het Laatste Nieuws.

“Nu gaan we er wél gebruik van maken”, gaat hij verder. De Brugse coach ziet er immers alleen maar voordelen in. “Of we die bekerfinale nu winnen of verliezen, sowieso hebben we die stage nodig om de focus naar de play-offs te verleggen. Dan zijn we samen en kunnen we op psychologisch vlak en misschien ook wat op tactisch vlak werken. Los daarvan vind ik het ook altijd goed om er eens uit te zijn.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.