Coopman reageert op onverwachte basisplaats

Coopman reageert op onverwachte basisplaats

29 februari 2016 13:00 - Zondagnamiddag prijkte met Sander Coopman een opvallende naam op het wedstrijdblad van KRC Genk – Club Brugge. De 20-jarige middenvelder speelde voor de match tegen de Limburgers nog maar 14 minuten bij blauw-zwart, maar greep zijn kans in de Cristal Arena.

Coopman kreeg van Preud’homme zelfs de voorkeur op Felipe Gedoz en Tuur Dierckx en zorgde onder meer voor een knappe assist bij het openingsdoelpunt van Thomas Meunier. “Ik moet toegeven dat ik verrast was dat ik mocht starten”, aldus Coopman.

“Op training was ik goed bezig en ik had zelf het gevoel dat ik een kans verdiende, maar in de basis staan had ik niet verwacht. Ik heb mijn kans gegrepen en die assist doet veel deugd”, gaat Coopman verder in Het Nieuwsblad.

“Het is niet zo simpel om na maanden inactiviteit negentig minuten op het hoogste niveau te spelen, maar ik kon het aan. Of de voorgaande maanden verloren tijd zijn voor mij? Neen. Op training leer ik ook bij. Als ik was uitgeleend, was deze kans er niet gekomen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.