Coucke bedankt Club Brugge

Coucke bedankt Club Brugge

14 februari 2016 16:30 - Club Brugge won zondagnamiddag met 0-2 bij Oostende na doelpunten van Refaelov en Vanaken. Marc Coucke verkondigde naar goede gewoonte zijn mening op Twitter en had daarbij lof voor blauw-zwart.

Oostende had – vooral in de tweede helft – genoeg kansen om te scoren, maar miste precisie in de afwerking. “Bij momenten waren we goed. Het was een gesloten wedstrijd, maar halfweg de eerste helft kwamen we beter in de wedstrijd en hadden we zelfs overwicht. En dan valt die goal. In de tweede helft was het eigenlijk net hetzelfde scenario. We spelen goed, maar slikken plots een goal”, citeert Het Nieuwsblad Yves Vanderhaeghe.

Ook Marc Coucke kon zich neerleggen bij de nederlaag van zijn ploeg. Hij was vooral Club en zijn fans dankbaar voor de faire en sportieve sfeer. Er zaten onder meer heel wat Club-fans in de KVO-vakken, maar dat zorgde niet voor problemen.

Zo zie je maar, verliezen kan ook op deze manier. Wij kennen iemand die daar eens een voorbeeld aan mag nemen! 🙂

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.