Datum bekerfinale ligt nog niet vast

Datum bekerfinale ligt nog niet vast

04 februari 2016 17:46 - Club Brugge versloeg AA Gent woensdagavond met het kleinste verschil dankzij een goal van Abdoulay Diaby. Dat betekent dat blauw-zwart, voor het tweede jaar op rij, naar de Heizel mag! 

Vorig jaar speelde Club op zondag 22 maart de bekerfinale tegen Anderlecht. Normaal gesproken zou er om 18u afgetrapt worden, maar door fileproblemen werd er pas om 18.30u begonnen.

Het is voorlopig nog niet zeker wanneer de bekerfinale van dit jaar tegen Standard zal plaatsvinden. “Club Brugge – Standard, de 61e finale van de Croky Cup op 19 of 20 maart, de definitieve datum volgt nog”, meldt het officiële Twitter-account van de Belgische voetbalassociatie.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.