Datum bekerfinale ligt zo goed als vast, aanvangsuur nog niet

Datum bekerfinale ligt zo goed als vast, aanvangsuur nog niet

06 februari 2016 05:42 - In eerste instantie zou de bekerfinale tussen Club Brugge en Standard op zaterdag 19 maart plaatsvinden. Maar de Belgische voetbalassociatie meldde al snel dat er nog geen definitieve datum was. De wedstrijd kan immers ook op zondag 20 maart afgewerkt worden.

De Voetbalbond suggereerde om de finale op zaterdag 19 maart (om 20.45 uur) te laten doorgaan, maar na overleg met Club en Standard zou er gisteren beslist zijn om op zondag 20 maart te spelen. Al moet de burgemeester van Brussel wel nog zijn akkoord geven vooraleer de datum met zekerheid vastligt. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Over het aanvangsuur is er ook nog geen consensus. De aftrap kan zowel om 15 als 16 uur. Vorig jaar stond die gepland om 18 uur, al werd er toen door fileproblemen pas officieel begonnen om 18.30 uur.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.