De 11 namen bij Club Brugge en AA Gent

De 11 namen bij Club Brugge en AA Gent

07 februari 2016 13:17 - Zondagnamiddag treft Club Brugge voor de tweede keer op vijf dagen AA Gent. Na de 1-0-overwinning in de halve finale van de Beker van België wil blauw-zwart ook in de competitie de Buffalo’s verslaan. Club heeft de beste thuisreputatie, Gent de beste uitreputatie. 

Preud’homme kan vandaag niet rekenen op geblesseerden Pereira, Ibini en Cordier. Agu, Moraes en Coopman zitten niet in de selectie. De Brugse coach kiest voor dezelfde elf als woensdag en roteert dus niet.

Vanhaezebrouck kan op zijn beurt geen beroep doen op geblesseerden Van der Bruggen, Wikheim en Olayinka. Boussoufa keerde terug naar Moskou om er de laatste transferformaliteiten af te handelen. De Gentse coach weert Foket uit de basis. Rafinha is zijn vervanger. Scheidsrechter van dienst is Sébastien Delferière.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling AA Gent

Sels – Nielsen, Mitrovic, Asare – Rafinha, Kums (c), Neto, Milicevic, Simon – Dejaegere, Depoitre

Wisselspelers: Vandenbussche, Coulibaly, Matton, Diedhiou, Saief, Schoofs, Deaux, Foket en Gershon

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.