De 11 namen bij KRC Genk en Club Brugge

De 11 namen bij KRC Genk en Club Brugge

28 februari 2016 13:30 - Omstreeks 14.30 uur gaan Michel Preud’homme en zijn manschappen op zoek naar een achtste opeenvolgende overwinning in de Jupiler Pro League. Daarvoor moet Club wel voorbij Racing Genk zien te geraken. Opvallend: de Limburgers konden dit seizoen nog geen enkele topper winnen, maar speelden wel twee keer gelijk tegen Anderlecht.

Preud’homme kan tegen Genk geen beroep doen op Abdoulay Diaby (hamstrings), Ruud Vormer (buikspieren), Dion Cools (patellapees) en Bernie Ibini (kuitbeen). Daardoor verschijnt Jelle Vossen tegen zijn ex-ploeg aan de aftrap. Lior Refaelov, die eerder deze week al last had van zijn buikspieren, valt in extremis af. Sander Coopman vervangt hem.

Bij de thuisploeg is Neeskens Kebano (griep) niet fit genoeg om te spelen. Peter Maes kiest voor Ruslan Malinovsky als zijn vervanger. Scheidsrechter van dienst is Wim Smet.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling KRC Genk

Bizot, Walsh, Dewaest, Kabasele, Hamalainen, Ndidi, Pozuelo, Malinovsky, Bailey, Buffel en Karelis

Wisselspelers: Köteles, Kumordzi, de Camargo, Uronen, Heynen, Buyens en Samatta

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.