De 11 namen bij KV Oostende en Club Brugge

De 11 namen bij KV Oostende en Club Brugge

14 februari 2016 13:19 - Zondagnamiddag gaat Club Brugge in het Albertparkstadion op zoek naar een nieuwe driepunter. Al is ook Oostende vastberaden om zich te tonen in de West-Vlaamse derby. Michel Preud’homme en Yves Vanderhaeghe rekenen op onderstaande namen om het verschil te maken.

Preud’homme kan tegen KVO niet rekenen op geblesseerden Dion Cools, Felipe Gedoz, Leandro Pereira en Bernie Ibini. Yves Vanderhaeghe mist op zijn beurt Didier Ovono en Fabien Antunes.

Preud’homme kiest voor dezelfde namen als tegen Gent. Enkel Ruud Vormer (last van de buikspieren) blijft aan de kant. Claudemir komt hem vervangen. Met Joseph Akpala, David Rozehnal, Brecht Capon en Michiel Jonckheere zijn er heel wat ex-spelers van Club in de selectie van Oostende.

Opstelling Oostende

Opstelling Oostende

Opstelling Club Brugge

Butelle – Meunier, Engels, Denswil, De Bock – Simons, Claudemir, Vanaken – Refaelov, Diaby en Izquierdo

Wisselspelers: Bruzzese, De fauw, Mechele, Poulain, Coopman, Vossen en Dierkcx

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.