De Bock: “Anders moeten we de bekerfinale niet winnen hé!”

De Bock: "Anders moeten we de bekerfinale niet winnen hé!"

23 februari 2016 05:00 - Van dinsdag 22 maart tot zondag 27 maart trekt Club Brugge op playoff-stage. Vorig jaar liep het immers mis voor blauw-zwart tijdens de play-offs. Laurens De Bock analyseert.

“We hebben vorig jaar uiteraard de bekerwinst gevierd”, vertelt de Brugse linksachter aan HLN. “Dan val je in die week erna terug in het normale leven, terwijl je het gewoon was om voortdurend bij elkaar te zijn in groep en overwinningen te vieren. Maar opeens moet alles opnieuw beginnen. Misschien is dat onze doodsteek geweest”, verklaart De Bock.

Dit jaar volgt er dus een play-offstage voor Michel Preud’homme en zijn manschappen. De Brugse coach ziet er immers alleen maar voordelen in. Maar dan rijst de vraag of de ‘gewone’ week na de stage niet opnieuw voor decompressie zorgt. “Anders moeten we de bekerfinale niét winnen hé”, lacht De Bock. “Neen, hoor. Maar mentaal zal er wel veel gewerkt worden, zodat we niet dezelfde fouten maken als vorig jaar.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.