De Coninck looft Club-speler: “Hij benut de ruimte optimaal”

De Coninck looft Club-speler Hij benut de ruimte optimaal

15 februari 2016 04:24 - Dankzij de 0-2-overwinning tegen Oostende springt Club Brugge opnieuw naar de koppositie. Wim De Coninck denkt dat vooral Lior Refaelov bepalend is voor de blauw-zwarte successen van tegenwoordig.

“Sinds Refaelov terug is, draait het echt wel op volle toeren bij Club. Zoals hij zelf zegt (tijdens zijn interview na de wedstrijd, nvdr), werkt Club hard aan zijn positiespel tijdens de week.”

“Hij vertrekt als een soort van hangende rechtsbuiten in een 4-3-3, waarbij hij heel graag en veel op het juiste moment naar binnen komt”, verklaart De Coninck in Stadion.

“Refaelov vraagt en krijgt vaak de bal en vindt dan heel goed de ruimte tussen de linies. Ook in de zestien vindt hij de ruimte en die benut hij optimaal”, besluit de analist.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.