De Coninck weet waarom Club de boot inging tegen Genk

De Coninck weet waarom Club de boot inging tegen Genk

29 februari 2016 02:00 - Club Brugge verloor zondagnamiddag opnieuw een topper buitenshuis en zag eerste achtervolger AA Gent zo terug op gelijke hoogte komen. Wim De Coninck weet waar blauw-zwart de mist in ging tegen Genk.

Club kwam al snel op voorsprong in de Cristal Arena, maar slikte de gelijkmaker vanop de stip na een domme fout van De Bock. “Het was niet de match van De Bock”, vertelt De Coninck in Stadion. “Maar het was ook niet de match van Meunier. En ook niet van Vanaken en Vossen. Coopman deed het niet slecht, maar Refaelov werd gemist. Er waren simpelweg te veel spelers van Club die onder hun niveau presteerden.”

Al beseft de analist dat de scheidsrechterlijke beslissingen niet in het voordeel van blauw-zwart waren. “Denswil is té fair na de overtreding van Malinovsky. Als hij daar gaat liggen, fluit Wim Smet wellicht. Maar omdat Denswil doorspeelt, moet De Bock naar binnen komen, waardoor Buffel helemaal vrijstaat. Het was een mooi doelpunt, maar die 2-1 had nooit mogen doorgaan”, besluit De Coninck.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.