Debuterende Seys pakt punt tegen Maccabi Haifa

Debuterende Seys pakt punt tegen Maccabi Haifa

01 februari 2016 05:08 - Dylan Seys heeft zijn debuut met Hapoel Acre – beter bekend als Hapoel Akko – niet gemist. De Brugse huurling stond meteen in de basis en pakte een punt tegen Maccabi Haifa, de vijfde in de stand.

Na 9 minuten kwam de thuisploeg, met Seys in de rangen, op voorsprong dankzij Boris Kopitović. Even later zette Glynor Plet (ex-Genk en Zulte Waregem) de 1-1-eindscore vanop de stip op het bord. Een opsteker voor Hapoel Akko, dat zijn laatste vier wedstrijden verloren had.

“Goede wedstrijd tegen Maccabi Haifa, ik ben blij dat ik na lange tijd weer op het veld sta (80 minuten)”, reageerde Seys via Twitter.

Bekijk de beste kansen van Seys

Bekijk het volledige wedstrijdverslag

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.