Degryse heeft raad voor Club-speler: “Af en toe een voorzet mag wel”

Degryse heeft raad voor Club-speler: "Af en toe een voorzet mag wel"

16 februari 2016 07:01 - Club Brugge pakt door de 0-2-zege bij Oostende achttien op achttien en is zo aan een indrukwekkende reeks bezig. Dat ziet ook Marc Degryse.

Michel Preud’homme stopte de voorbije wedstrijden met roteren en lijkt zijn basiselftal gevonden te hebben. Op de flanken geeft hij de voorkeur aan Refaelov en Izquierdo. De Israëliër had een voet in de laatste 6 (!) doelpunten van blauw-zwart en ging dan ook met de meeste aandacht lopen. Maar ook de Colombiaanse sneltrein maakt indruk op Degryse.

“Izquierdo is een echte flankspeler en dat is ook wel gunstig in het systeem van Club Brugge. Hij zoekt altijd de man op aan de buitenkant, maar daarna heeft hij de neiging om te veel voor eigen succes te gaan. Af en toe een voorzet mag wel. Met zijn snelheid doet hij wel veel verdedigers pijn en het is goed dat hij tegenwoordig al meer variatie in zijn spel legt. In het afwerken moet hij wel nog wat preciezer worden”, aldus de analyse van Degryse in Extra Time.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.