Degryse ziet vijf uitblinkers bij Club: “Opmerkelijk tegen AA Gent”

Degryse ziet vijf uitblinkers bij Club: "Opmerkelijk tegen AA Gent"

08 februari 2016 06:46 - Club Brugge mag terugblikken op een fenomenale week. De bekerfinale is een feit en na zondagnamiddag staat Club ook op kop in de Jupiler Pro League. Marc Degryse analyseert.

“Het meest opmerkelijke vond ik dat Club twee keer de nul heeft weten te houden. Tegen Gent is dat enorm straf. Club deed me gisteren bij momenten denken aan het team dat verleden jaar een sterke reeks neerzette in Europa en de competitie.”

“De prestatie was nu in elk geval completer dan woensdag in de beker”, gaat hij verder in HLN. “Vooral met dank aan de voortdurende druk met elf over het hele veld. Enkele voorbeelden: Simons speelde voor zijn verdediging in plaats van ertussen, achterin staat een ijzersterk duo met Engels en Denswil, De Bock voetbalt niet langer passief en Butelle heeft présence. Het hele team verdient een dikke pluim qua wedstrijdmentaliteit.”

“Mentaal zullen deze zeges Club in elk geval een boost geven. Dat zal ook helpen om het goeie voetbal terug te vinden. Het geloof in de titel en de bekerwinst zal deze week toegenomen zijn. Ik verwacht dat Michel Preud’homme zijn groep geen kans zal geven om te verslappen. Er zijn ook geen excuses meer: dit Club bezit een brede, sterke kern en de spelers zullen frisser aan de play-offs kunnen beginnen dan vorig jaar. Ze zijn hierop voorbereid. Club zal dus meedoen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.