Dejaegere: “Vormer zei dat ik niet zo gemakkelijk moest vallen”

Dejaegere: "Vormer zei dat ik niet zo gemakkelijk moest vallen"

04 februari 2016 19:19 - Tijdens de laatste hindernis op weg naar de bekerfinale werd AA Gent met 1-0 verslagen. Achteraf waren heel wat spelers van de Buffalo’s niet te spreken over de wedstrijdleiding van Johan Verbist. 

Vroeg in de wedstrijd waren Brecht Dejaegere en Ruud Vormer betrokken in een discutabele strafschopfase. “Ik kreeg de bal en zag Vormer op me af komen”, vertelt de middenvelder van Gent. “Ik draaide om de bal van hem af te schermen, maar kreeg een trap op de enkel.”

“Zelfs Vormer zei me dat het een penalty kon zijn”, gaat hij verder. “Maar hij zei me ook dat ik niet zo gemakkelijk moest vallen. Toch heb ik hier opnieuw wat trappen geïncasseerd”, foetert Dejaegere. “Mijn knie en elleboog liggen helemaal open. Ik denk dat de ref (Verbist, nvdr) zich wat liet meeslepen door het publiek.”

Ook Lasse Nielsen was geregeld betrokken in de opstootjes tijdens de match. Op een bepaald moment stond hij neus aan neus met Laurens De Bock. “Laurens maakte de eerste fout, maar kreeg toch een vrijschop mee. Daarna wou hij nog iets komen zeggen, maar dat kon me niet schelen. Ik was tegen de ref bezig”, besluit de Gentse verdediger bij Voetbalkrant.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , , ,

Comments are closed.