Den Haag fans vieren feest in Brugge

Den Haag fans vierden feest in Brugge

09 februari 2016 04:15 - Zoals sommige supporters misschien al weten, heeft Club Brugge supportersbanden met ADO Den Haag, Swansea, Legia Warschau en Juventus. De vriendschap met de Nederlanders is echter het grootst, wat gezien de afstand ook logisch is.

Herinner jij je de Club-vlag tijdens de voorbije Champions League finale nog? In het duel tussen Juventus en FC Barcelona prijkte een blauw-zwarte vlag in het Juventus-vak. Eén van de vele mooie voorbeelden van de supportersbanden die Club met andere ploegen heeft.

Vlag Club Brugge in Champions League finale

Afgelopen week zakten onze vrienden van ADO Den Haag massaal af naar Jan Breydel voor de bekerwedstrijd tegen Gent. Met zo’n 100 kwamen ze blauw-zwart mee aanmoedigen. En ook zondag was een groep ADO-fans van de partij, herkenbaar aan de groen-gele kleuren. Sjaals werden uitgewisseld en er werd vooral veel plezier gemaakt.

Club Brugge en zijn supportersbanden

“Club-fans, afgelopen week hebben wij echt van jullie genoten”, vertelt Dave van Fansup Den Haag aan BlauwZwartFans. “Mooi om te zien hoeveel sfeer jullie maakten. Wij komen zeker nog terug”, klinkt het. Ze stuurden ons ook enkele sfeerfilmpjes en foto’s van Club- en Den Haag-fans die verbroederen.

Club-vlag bij ADO Den Haag

Club-fans in ADO Den Haag

Vrienden van Den Haag, bedankt voor de geweldige steun. Jullie brengen duidelijk geluk. Het was fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar. Binnenkort komen wij ook nog eens naar Nederland!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.