Denswil na overtreding Malinovsky: “Dat doet er niet toe”

Denswil na overtreding Malinovsky Dat doet er niet toe

28 februari 2016 17:55 - Club Brugge is er niet in geslaagd om een vervolg te breien aan zijn zegereeks in de Jupiler Pro League. Blauw-zwart verloor met 3-2 tegen Genk, na enkele discutabele beslissingen van scheidsrechter Wim Smet.

Zo ging er een gevaarlijke overtreding van Ruslan Malinovsky op Stefano Denswil aan de 2-1 van Thomas Buffel vooraf. “Het was overduidelijk”, reageert Denswil voor de camera’s van PlaySports. “Kijk maar naar de herhaling.”

“Of ik de pijn wilde verbijten en daarom doorspeelde? Dat doet er niet toe, het was een overtreding en de scheidsrechter geeft hem niet. Daardoor valt het doelpunt van Genk.” Tot slot zag de Nederlandse verdediger nog een andere reden voor de moeilijke namiddag van blauw-zwart. “Je kan hier niet voetballen en daardoor kwamen we moeilijk in ons goeie spel van de laatste weken.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.