Depoitre: “Bij Club doen ze alsof ze de Wereldbeker gewonnen hebben”

Depoitre Bij Club doen ze alsof ze de Wereldbeker winnen

07 februari 2016 21:17 - Club Brugge won zondagnamiddag voor de tweede keer op vijf dagen tijd van AA Gent. Laurent Depoitre, die opnieuw helemaal uit de match werd gehouden door Bjorn Engels en Stefano Denswil, reageerde na afloop. 

Gent had in Jan Breydel het meeste balbezit, maar deed daar opvallend weinig mee. “Brugge liet de bal aan ons en durfde het spel niet te maken. Dat is jammer voor een ploeg die kampioen wil worden. Ze deden het wel goed op de counter en zo hebben ze twee keer kunnen winnen.”

“De verdedigers speelden meer de man dan de bal”, gaat hij verder. “Dat is hun verdienste, maar voor ons is dat frustrerend”, reageert de spits van Gent bij RTBF. “Maar dit was geen beslissende wedstrijd. Er resten nog heel wat matchen. Ik heb de indruk dat ze hier het WK gewonnen hebben.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.