Deze Bruggelingen moeten Genk opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten Genk opzijzetten

27 februari 2016 18:19 - Zondagnamiddag hoopt Club Brugge in de Cristal Arena een vervolg te breien aan zijn zegereeks. Als blauw-zwart ook tegen Genk met de drie punten aan de haal gaat, pakt het 24 op 24. Michel Preud’homme rekent daarvoor op onderstaande manschappen.

De Brugse coach kan tegen Genk geen beroep doen op Abdoulay Diaby (hamstrings), Ruud Vormer (buikspieren), Dion Cools (patellapees) en Bernie Ibini (kuitbeen).

Lior Refaelov, José Izquierdo en Benoît Poulain kampten de voorbije dagen met wat kwaaltjes, maar het drietal is zondagnamiddag inzetbaar.

Bij de Limburgers is Neeskens Kebano twijfelachtig. De Congolees heeft last van buikgriep en moest vrijdag verstek geven voor de groepstraining. Hij zit echter wel in de selectie. Als hij niet fit geraakt, kiest Peter Maes wellicht voor Ruslan Malinovsky om hem te vervangen.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Meunier, De fauw, Engels, Mechele, Denswil, Poulain, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vanaken, Coopman en Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Dierckx, Vossen, Pereira, Moraes en Izquierdo

Selectie Genk

Bizot, Köteles, Jackers, Tshimanga, Hamalainen, Walsh, Dewaest, Karelis, Kumordzi, De Camargo, Malinovsky, Buffel, Uronen, Pozuelo, Ndidi, Kabasele, Heynen, Bailey, Buyens, Samatta en Kebano

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.