Deze Bruggelingen moeten Gent opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten Gent opzijzetten

02 februari 2016 13:23 - Woensdagavond gaat Club Brugge op zoek naar een overwinning tegen Hein Vanhaezebrouck en de zijnen. Blauw-zwart moet immers een 2-1-achterstand ophalen uit de heenwedstrijd. Michel Preud’homme rekent op onderstaande namen om de Heizel opnieuw te bereiken. 

De Brugse coach kan tegen de Buffalo’s geen beroep doen op geblesseerden Leandro Pereira (enkel) en Bernie Ibini (kuitbeenbreuk). Thomas Meunier en Dion Cools keren na hun schorsing van één speeldag terug in de selectie.

Winteraanwinst Benoît Poulain is er voor het eerst bij. De andere nieuwkomer, Wesley Moraes, ontbreekt. Een andere opvallende afwezige is Mikel Agu. Ten opzichte van de thuiswedstrijd tegen Lokeren vallen Sander Coopman en Boli Bolingoli af.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Meunier, Cools, De fauw, Engels, Mechele, Poulain, Denswil en De Bock

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken en Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Diaby, Vossen, Izquierdo en Dierckx

Selectie AA Gent

Matz Sels, Rafinha, Kalifa Coulibaly, Thomas Matton, Laurent Depoitre, Renato Neto, Simon Diedhiou, Stefan Mitrovic, Sven Kums, Kenny Saief, Rob Schoofs, Lucas Deaux, Brecht Dejaegere, Yannick Thoelen, Nana Asare, Gustav Wikheim, Lasse Nielsen, Brian Vandenbussche, Moses Simon, Thomas Foket en Danijel Milicevic.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.