Diaby: “De statistieken liegen er niet om”

Diaby De statistieken liegen er niet om

22 februari 2016 01:30 - Abdoulay Diaby is met twaalf doelpunten topschutter bij Club Brugge. Maar de Franse Malinees is vastberaden om dat aantal nog aanzienlijk op te krikken.

“Ik ben naar Club Brugge gekomen om mijn kwaliteiten te tonen”, vertelt Diaby op de officiële website. “Dat is niet altijd eenvoudig wanneer je bij een nieuwe ploeg komt. Maar ik ben tot nu toe erg tevreden met mijn statistieken en prestaties. Het kan natuurlijk altijd beter, maar de statistieken liegen er niet om.”

“Ik wil dit niveau aanhouden”, gaat hij verder. “Maar ik wil tegelijkertijd plezier maken op het veld met mijn ploegmakkers. Ik kan het steeds beter vinden met mijn collega’s. En ook het publiek is volgens mij tevreden met mijn huidige prestaties.”

“We moeten nu hard blijven werken van de eerste tot de laatste minuut”, beseft Diaby. “Lopen en vechten voor elke bal, want techniek hebben we genoeg. Club heeft veel goeie spelers, maar in het begin van het seizoen ontbrak het ons aan motivatie en gretigheid”, besluit de aanvaller.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.