Diaby schept duidelijkheid: “Dat heb ik nooit gezegd”

Diaby schept duidelijkheid: "Dat heb ik nooit gezegd"

13 februari 2016 05:44 - Abdoulay Diaby is aan een sterk seizoen bezig bij Club Brugge. Dat zette de Franse Malinees afgelopen week in de verf tijdens de dubbele confrontatie met AA Gent. Volgens verscheidene kranten had Diaby gezegd dat hij zichzelf de beste spits van blauw-zwart vindt, maar die uitspraak klopt volgens de Brugse spits niet.

“Mijn woorden werden verkeerd geïnterpreteerd”, opent Diaby. “Ik vertelde dat ik een discussie heb gehad met Michel Preud’homme over mijn positie. Hij zei me dat ik eerst op de flank zou spelen, maar in de toekomst meer centraal.” En dat lijkt de laatste tijd dus ook het geval.

“De beste moet spelen. Ik heb nooit gezegd dat ik beter ben dan Jelle Vossen”, verduidelijkt Diaby. “Ik zou me nooit vergelijken met een ploegmaat”, besluit hij in zijn interview met La Dernière Heure.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.