Diaby schiet Club op voorsprong

Diaby schiet Club op voorsprong

03 februari 2016 21:40 - Abdoulay Diaby heeft Club Brugge op voorsprong getrapt tegen AA Gent. Blauw-zwart staat op dit moment dus virtueel in de finale van de Beker van België.

Club liet de bal aan Gent, maar had zelf de beste kansen. De Buffalo’s konden Butelle nauwelijks bedreigen. “Club zet druk op de 3 verdedigers van Gent. Dit kost wel krachten, maar ze doen dat goed”, aldus Verheyen tijdens de rust. Onderstaand het doelpunt van de Brugse topschutter.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.