Dirar gaat helemaal door het lint en krijgt twee gele kaarten in één klap

Dirar gaat helemaal door het lint en krijgt twee gele kaarten in één klap

07 februari 2016 01:17 - Toen Nabil Dirar nog bij Club Brugge speelde (2008-2012), durfde hij zich wel eens in negatieve zin laten opmerken. Bij AS Monaco viel hij daar minder en minder op te betrappen en werd hij naar eigen zeggen echt volwassen. Maar zaterdagavond kwam zijn oude temperament nog eens boven. En hoe!

In de thuiswedstrijd tegen Nice moest Monaco de drie punten thuis houden om op een comfortabele tweede plaats te blijven staan. Bij een 0-0-tussenstand en na 3 minuten spelen in de tweede helft kreeg ex-speler Dirar een gele kaart.

Daar was hij het niet bepaald mee eens. Dat liet hij iets té opzichtig merken, wat hem prompt een nieuw geel karton en bijgevolg de uitsluiting opleverde. De Monegasken wonnen de wedstrijd uiteindelijk toch nog met 1-0.

Dirar schreeuwt in het gezicht van de scheidsrechter


Red Card Nabil Dirar – Monaco 0-0 Nice (06.02… door 109253pr

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.