Driedubbele pech voor topschutter Castillo

Pech voor topschutter Castillo

22 februari 2016 02:00 - Nicolas Castillo speelt momenteel de pannen van het dak in zijn thuisland. De 23-jarige Chileen scoorde maar liefst tien keer in zes wedstrijden bij Universidad Católica.

Afgelopen weekend verloren Castillo & co wel met 4-3 van O’Higgins, waardoor ze de leidersplaats moesten afstaan. Daarnaast had de huurling van Club Brugge – die twee doelpunten voor zijn rekening nam – nog twee andere tegenvallers te verwerken.

Castillo moest na de match namelijk naar het ziekenhuis afgevoerd worden. Hij bleek een hersenschudding opgelopen te hebben door een botsing. Tot overmaat van ramp liep hij eveneens een bloeduitstorting in de quadriceps op. Dat meldt de medische staf op de officiële website van de Chileense topclub. Wellicht is Castillo 3 tot 4 weken out.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.