Duarte scoort tegen Valencia (en heeft heuglijk nieuws)

Duarte scoort tegen Valencia (en heeft heuglijk nieuws)

14 februari 2016 19:00 - Zaterdagavond ging Oscar Duarte met Espanyol op bezoek bij Valencia. De ex-speler van Club bracht zijn ploeg op voorsprong, maar dat leverde geen punten op. Zo blijft Espanyol zeventiende en zit het volop in degradatiestrijd.

Geen Mathew Ryan bij Valencia. Nu Diego Alves terug fit is, moet de Australische goalie vrede nemen met een plaatsje op de bank. Bij Espanyol stond Duarte na zijn horrordebuut tegen Real Madrid wél in de basis.

Vorige week kreeg Duarte geen speelminuten, maar ging Espanyol opnieuw zwaar onderuit (0-5 tegen Real Sociedad). Tegen Valencia bedankte hij zijn eerste basisplaats met een kopbaldoelpunt. Dat vierde de Costa Ricaan door de bal onder zijn shirt te steken. Wellicht is Duarte Junior dus op komst. Proficiat Oscar! 🙂

Bekijk het doelpunt van Duarte

Wie wil kan de volledige samenvatting van Valencia – Espanyol (2-1) hier bekijken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.