Een goed gesprek met Benoît Poulain

Een goed gesprek met Benoît Poulain

01 februari 2016 05:38 - Benoît Poulain ruilde tijdens de wintermercato KV Kortrijk voor Club Brugge. De centrale verdediger is ambitieus en hoopt dit seizoen kampioen te spelen met blauw-zwart. In de toekomst wil hij ook in Europa een mooi parcours afleggen met Club.

Club TV had voor het eerst een uitvoerige babbel met nieuwkomer Poulain. Onderstaand de beelden.

Club TV Reportage 31/01/2016 / Benoît Poulain#pxs11 #13emehomme

Posted by proximus11 on Sunday, January 31, 2016

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.