Engels: “Gent is FC Barcelona niet hé”

Engels: "Gent is FC Barcelona niet hé"

03 februari 2016 23:22 - Club Brugge won woensdagavond met 1-0 van AA Gent en mag zich zo opmaken voor een tweede bekerfinale in twee jaar tijd. Niemand na afloop zo gelukkig als Bjorn Engels. De centrale verdediger was er vorig jaar immers niet bij door een blessure.

“Ik kan dit gevoel met geen woorden beschrijven”, vertelt Engels. “Er valt ongelooflijk veel druk van onze schouders. Er was een duidelijk signaal nodig en dat hebben we vanavond gegeven. AA Gent is FC Barcelona niet, hé. Ook al laat iedereen dat uitschijnen”, lacht de Brugse verdediger.

In de finale wacht straks Standard, dat een maatje te groot bleek voor KRC Genk. “Ik denk dat we nu al kunnen stellen dat het een mooie en intense finale zal worden”, besluit Engels bij Voetbalkrant.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.