Engels na pijnlijk duel: “Dat heb ik er volledig voor over!”

Engels na pijnlijk duel: "Dat heb ik er volledig voor over!"

07 februari 2016 17:09 - Club Brugge heeft een schitterende week achter de rug. Na het bereiken van de bekerfinale staat blauw-zwart nu ook op kop in de Jupiler Pro League. Bjorn Engels, die net zoals woensdag een uitstekende partij speelde, reageert.

In het slot riskeerde Engels lijf en leden om Dejaegere het scoren te beletten. “Hij was alleen voor doel en ik moest mij ervoor gooien”, verklaart de 21-jarige centrale verdediger aan PlaySports. “Anders was dat sowieso een gevaarlijke situatie geworden. Het deed pijn (Engels kreeg de bal vol in zijn klokkenspel, nvdr), maar dat heb ik er volledig voor over!”

“Als we gewoon ons mannetje staan, dan kunnen we alles verwezenlijken. En vandaag hebben we dat opnieuw gedaan tegen Gent. Ik probeer daarin mijn steentje bij te dragen en voorlopig lukt dat goed. Ik probeer die lijn door te trekken.”

Een verklaring waarom het nu plots wél lukt tegen de Buffalo’s heeft Engels niet echt. “Dat is moeilijk te zeggen. Ik denk dat het heel belangrijk is dat iedereen zijn taak perfect uitvoert. En dat hebben we vandaag allemaal gedaan”, besluit hij.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.