Engels reageert op hilarische wijze op bal in klokkenspel

Engels reageert op hilarische wijze op bal in klokkenspel

07 februari 2016 19:39 - Bjorn Engels was, samen met Stefano Denswil, opnieuw outstanding in de topper tegen AA Gent. In de slotminuten riskeerde hij lijf en leden om het schot van Dejaegere te keren. Met alle gevolgen van dien.

De doelpoging van de Gentenaar belandde immers recht in het klokkenspel van onze 21-jarige centrale verdediger. “Hij was alleen voor doel en ik moest mij ervoor gooien. Anders was dat sowieso een gevaarlijke situatie geworden. Het deed pijn, maar dat heb ik er volledig voor over”, reageerde Engels bij PlaySports.

Op Twitter kwam de Brugse verdediger nog eens op hilarische wijze terug op het voorval. “No balls, no glory. Merci aan onze supporters , fantastisch alweer!”

Bjorn, jij bedankt voor je fantastische wedstrijd alweer! Je was woensdag en vandaag de exponent van de heerlijke mentaliteit van de hele ploeg.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.