Filip Joos lacht met Club Brugge

Filip Joos lacht met Club Brugge

16 februari 2016 18:30 - Filip Joos ligt bij een deel van de Club-aanhang al langer onder vuur. Sommige fans ergeren zich geregeld aan de uitspraken van de analist. Na gisteren zal dat er niet op gebeterd zijn.

Tijdens de uitzending van Extra Time vergiste moderator Frank Raes zich door te zeggen dat “Club Brugge goed aan 19… euh 2016”, begonnen is. “1916?”, pareerde Joos. “Jij refereert naar de laatste titel van Club?”, lachte hij.

“Dat ga je morgen moeten horen”, besefte Franky Van der Elst meteen. Maar Joos lijkt er zijn slaap niet voor te zullen laten.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.