Genk speelde vuil spelletje met Jelle Vossen: “Valse informatie”

Genk speelde vuil spelletje met Jelle Vossen Valse informatie

26 februari 2016 03:00 - Zondagnamiddag gaat Club Brugge in de Cristal Arena op zoek naar 24 op 24. Aangezien Abdoulay Diaby out is met een hamstringblessure, is de kans groot dat Jelle Vossen in de basis staat tegen zijn ex-ploeg. Omdat zijn overstap naar blauw-zwart nog steeds gevoelig ligt bij een groot deel van de Genk-aanhang, belooft Vossen een warme ontvangst te krijgen.

Genk had Vossen destijds graag nog langer aan zich gebonden, maar de 26-jarige Limburger ging niet in op het aanbod van blauw-wit. Volgens de ouders van de Brugse aanvaller speelde het Genkse bestuur een vuil spelletje. “Janssens en De Condé hebben een aantal ongelukkige uitspraken gedaan, die Jelle in een slecht daglicht gesteld hebben. Dat was nergens voor nodig”, vertelt vader Rudi in Het Laatste Nieuws.

Zo zou Genk volgens hem valse informatie de wereld hebben ingestuurd. “Het voorstel dat wij van de club gekregen hebben, strookt niet met wat Genk naar buiten heeft gebracht. Heel vervelend. Op die manier stuur je de supporters de verkeerde richting uit en geef je hen valse hoop. Genk heeft de rollen omgedraaid. Voor de buitenwereld was Jelle de slechterik omdat hij niet wilde ingaan op dat ‘zogezegd riant’ voorstel. Dat klopt niet en daar heb ik het moeilijk mee”, besluit Rudi Vossen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.